Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία meditone ιδρύθηκε το 2015 στην Πάτρα, επί της οδού Ναυμαχίας Έλλης 1 & Ηρωών Πολυτεχνείου, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και διάθεση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και ιατρικών αναλωσίμων σε ιατρικά κέντρα και επαγγελματίες υγείας.

Το όραμά μας είναι να κρατάμε σταθερή τη σχέση ποιότητας-οικονομίας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα.

Αποστολή μας είναι η διαρκής και ουσιαστική βελτίωση μας χτίζοντας αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

Από το ξεκίνημα της η meditone, με συνέπεια και αξιοπιστία, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών της και επενδύει συνεχώς σε τεχνογνωσία ανεβάζοντας τον πήχη στην ποιότητα ενώ παράλληλα διατήρει το κόστος των προϊόντων της σε χαμηλό επίπεδο.
Η meditone διαθέτει πλούσια γκάμα σε διαγνωστικές συσκευές και αναλώσιμα υλικά, τα οποία προορίζονται κατά κύριο λόγο για ιατρική χρήση.

Δεσμευόμαστε ότι τα προϊόντα είναι επιλεγμένα προκειμένου να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούν οι χώροι των ιατρείων.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία «Meditone – Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα” εφαρμόζει σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις ιδίως με την πιστοποίηση σύμφωνά με την Υ.Α ΔΥ8δ/1348 που αφορά στην σωστή αποθήκευση και διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.