Τρόποι πληρωμής

Η MEDITONE παρέχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελλόμενων προϊόντων –με εξαίρεση τα προϊόντα που προπαραγγέλλονται :

ι Η MEDITONE παρέχει την δυνατότητα εξόφλησης:

ι) με αντικαταβολή στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών (κούριερ ή πρακτορείο μεταφορών)

ιι) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. ΙΒΑΝ: GR95 0110 8170 0000 8170 0329 808

ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK A.E. ΙΒΑΝ: GR52 0172 5150 0055 1508 5304 940

ιιι) μετρητοίς, ή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών των εκάστοτε συνεργαζόμενων με αυτήν χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εφόσον ο χρήστης επιλέγει την εξόφληση της παραγγελίας του με φυσική παρουσία στο κατάστημα της MEDITONE.

Για τα προϊόντα που προπαραγγέλλονται η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
Εξόφληση των παραγγελιών που γίνονται μέσω του e shop δεν είναι δυνατή με χρήση δωροεπιταγών (MEDITONE/promo κλπ).
Για όλους τους τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής. Ο καταναλωτής δεν έχει την υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (Απόδειξη). Η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Για τα ανώτατα όρια πληρωμών μετρητοίς ή/καιμέσω πιστωτικών καρτών ισχύουν οι περιορισμοί που προβλέπονται από την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική ή άλλη εφαρμοστέα νομοθεσία.

 

Σε κάθε περίπτωση που η MEDITONE έχει την υποχρέωση να επιστρέψει στον χρήστη το τίμημα: α) σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, πραγματοποιείται πίστωση του τιμήματος στην κάρτα που χρησιμοποίησε ο χρήστης για την συναλλαγή, έπειτα από εντολή της MEDITONE προς την τράπεζα β) σε περίπτωση που το τίμημα καταβλήθηκε με μετρητά, η MEDITONE πιστώνει τον τραπεζικό λογαριασμό που υποδεικνύει ο χρήστης στην Εξυπηρέτηση πελατών e-shop.