Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εξουσιοδοτημένων ταχυμεταφορέων (κούριερ) ή πρακτορείου μεταφορών στην διεύθυνση κατοικίας/εργασίας/αποστολή,ς που δηλώνεται στην φόρμα παραγγελίας, ή στο κατάστημα της MEDITONE, που επιλέγει ο χρήστης από το αντίστοιχο πεδίο του e-shop κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Η παράδοση γίνεται μόνο στον αγοραστή και απαιτείται η επίδειξη στον ταχυμεταφορέα ή στον υπάλληλο του πρακτορείου μεταφορών ή του καταστήματος της MEDITONE της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του χρήστη και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων στα αντίστοιχα παραστατικά της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Η παράδοση στην διεύθυνση κατοικίας του χρήστη, πραγματοποιείται μέσω των εξουσιοδοτημένων ταχυμεταφορέων (κούριερ) ή πρακτορείου μεταφορών .
Η παράδοση, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας, τόπου αποστολής, όγκου ή βάρους συσκευασίας,
• είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€ και
• βαρύνεται με έξοδα αποστολής ύψους τριών ευρώ (3,72€), για παραγγελίες κάτω των 50€.
Η παράδοση σε κατάστημα MEDITONE δεν συνεπάγεται οικονομική επιβάρυνση του χρήστη, συνεπάγεται όμως δέσμευσή του να προσέλθει στο κατάστημα MEDITONE που επέλεξε μέσα σε αποκλειστικό χρονικό διάστημα επτά (7) ημερολογιακών ημερών, από την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης από το e-shop για να παραλάβει τα παραγγελθέντα. Εάν ο χρήστης δεν προσέλθει μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα η MEDITONE, δικαιούται να αποδεσμεύσει τα παραγγελθέντα προϊόντα, πιστώνοντας αντίστοιχα την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του χρήστη που χρησιμοποίησε για την πληρωμή.

Η παράδοση πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα-πλην Σαββάτου- από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη μέχρι την 1.30 μ.μ, και μόνο για Πάτρα και πρωτεύουσες νομών και κωμοπόλεις εξαιρουμένων των Νησιών.

Η παράδοση γίνεται εντός δυο (2) εργασίμων ημερών σε κάθε άλλη περίπτωση (πχ παραγγελία την Παρασκευή ή εντός Σαββατοκύριακου). Το ίδιο ισχύει για παράδοση σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές. Εφόσον ως τόπος παράδοσης έχει επιλεγεί η διεύθυνση κατοικίας του χρήστη, οι ώρες παράδοσης είναι από 10.00 έως 20.00 για Δευτέρα – Παρασκευή. Παραδόσεις εντός Ν.Αχαϊας εκτελούνται και το Σάββατο από 9.00 έως 14.00.
Για προϊόντα που προπαραγγέλλονται ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εμφανίζεται κατά περίπτωση στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του e-shop πριν από την υποβολή της παραγγελίας και την διαδικασία πληρωμής ή κατόπιν ενημέρωσης από υπάλληλο της εταιρείας μας.

Η παραλαβή από κατάστημα της MEDITONE γίνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) ) ή λόγους που δεν αφορούν τη MEDITONE υπάρχει αδυναμία παράδοσης των εμπορευμάτων εντός του προκαθορισμένου χρόνου (με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), η MEDITONE θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να της δηλώσει αν επιθυμεί υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

*Εξαιρούνται οι παραγγελίες που έχουν σημαντικά μεγάλο όγκο, οπότε θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης.